Meet the big Bas(tard)

Een kleine introductie

Meubels creëren is een geweldig creatief proces waar de mogelijkheden oneindig zijn. Hetgeen wat je op papier tekent te realiseren naar het daadwerkelijke eindproduct geeft me een enorme kick. De liefde voor het maken begon als een hobby en is door de stap om er elke dag mee bezig te willen zijn uitgegroeid naar een serieuze business.

Hout is als basis een prachtig materiaal, niet alleen vanwege zijn constructieve & esthetische eigenschappen, maar ook door de legio mogelijkheden die het biedt om het te bewerken. Voor mij als maker is het elk project weer de uitdaging om van deze eigenschappen een samenhangend, origineel, mooi en functioneel meubelstuk te maken. Dat maakt dit werk zo ontzettend mooi.

Ik ben Bas Nederlof, Rotterdammer, meubelmaker van beroep en help jou graag met het realiseren van jouw droomproject. 

Focus op kwaliteit

Bij Bastards Originals draait alles om kwaliteit. Als specialist in op maat gemaakte keukens en kasten, weet ik dat echt vakmanschap het verschil maakt.

Een meubel moet er niet alleen goed uitzien, het moet ook functioneel en goed gebouwd zijn. Die combinatie drijft mij tot het uiterste om iets te creëren wat uniek en ook duurzaam is.