Stap voor stap naar jouw Original.

This is a custom heading element.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

1. Let's meet

Wat leuk dat je contact met me hebt opgenomen! Nu ben ik erg benieuwd wat ik voor je kan betekenen.

In een eerste gesprek hoor ik graag wat je wensen zijn, waar het meubelstuk moet komen, wat de afmetingen zijn, of je voorbeelden hebt en niet geheel onbelangrijk; wat je budget is.

2. Prijskaartje

Nu wil jij graag weten wat dit ongeveer gaat kosten? Dat snap ik en zal ik een prijsopgave maken op basis van de informatie die je in onze kennismaking hebt gegeven.

Dit is de totaalprijs van jouw meubel, van ontwerp tot installatie. Wanneer we hier een akkoord over hebben kan ik starten met het ontwerpen van jouw project.  

3. Ontwerp

Niet geheel onbelangrijk is hoe jouw Original eruit komt te zien! Daarom ga ik nu naar de (digitale) tekentafel om te visualiseren wat we samen bedacht hebben.

Vind je iets niet mooi of wil je het net even anders? Dan pas ik dat gewoon even aan. En desnoods nog een keer. Zo komen we samen tot een definitief ontwerp.

4. Jouw Original

De productietijd is erg afhankelijk van de omvang en complexiteit van project, maar gemiddeld duurt het tussen de 4 á 8 weken.

Maatwerk kost nou eenmaal tijd, maar dat neem ik graag want de kwaliteit gaat boven snelheid. Ik wil iets opleveren waar je een leven lang plezier van hebt.